Post by unererclicel on Mar 8, 2022 10:09:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κουπόνια δημιουργίας κωδικών απάτης ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Turtles: Legends 2022 version ▞▞▞
Ήταν ένα καλό παιχνίδι για να είμαι δωρεάν, αλλά το μόνο παιχνίδι που έχω που συνεχίζει να χάνει τη σύνδεση με το δίκτυο. Επιπλέον, δεν καταλαβαίνω γιατί χαρακτήρες ίδιου επιπέδου ή μερικά επίπεδα χαμηλότερα χτυπούν τους τύπους μου στο PvP, όταν έχω ανεβάσει τα χαρακτηριστικά τους σε μερικά στάδια
Καταπληκτικό, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερα πράγματα👌👌👌. Επίσης, υπάρχει ένα σφάλμα όπου το παιχνίδι δεν με αφήνει να παίξω διαδικτυακές μάχες και απλώς με εκτοξεύει
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, το είχα στο παλιό μου iPad, αλλά μετά χάλασε και έχασα όλη μου την πρόοδο. Είναι τόσο διασκεδαστικό, ειδικά αν σας αρέσει η παράσταση και αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι που είναι πραγματικά διασκεδαστικό και εύκολο να παίξετε, τότε είστε ήδη εδώ
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά όταν πρέπει να ενημερώσω, μερικές φορές χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσω και ξαναρχίζει από την αρχή. Αν και είναι ένα ωραίο παιχνίδι να παίζεις με χελώνες ninja, είναι απλώς κακό
Είναι πολύ φοβερό, αλλά έχω κάποια πράγματα που πρέπει να ενημερωθούν. Μερικοί άνθρωποι που σας λείπουν για παράδειγμα krangg suprime μπορεί αυτός να επιστρέψει στο κανονικό όταν αγωνίζεται και να είναι Norma ενώ τρέχει. Επίσης, μπορείτε να έχετε το πουλί που ήταν στο παιχνίδι λαρπ. Τουλάχιστον ένα μποτ με ένα πόδι. Καταστροφέας από τις ταινίες, κομμάτια από τις ταινίες και τις κλασικές σειρές. Το Fugitod μπορεί να είναι στο κατακάθι του Κυρίου τους, ο ηγέτης των τρικεράτων, ο επίσκοπος, οι 2 διαστημικοί τρίτωνες, τα 2 άτομα όταν ήταν στο μέλλον
Υπέροχο, αλλά παρακαλώ αλλάξτε το παλιό σας σχέδιο και ανάλογα με την ηλικία πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι και προσθέστε το 2003 και ανεβείτε
Πολυ καλο
Μεγάλη εφαρμογή, λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Το μόνο που ζητάω είναι η ομάδα σας να ρίξει μια ματιά στην επιλογή χαρακτήρων σε λειτουργία τουρνουά, κολλάει πολύ εκεί μερικές φορές ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα που κάνει αυτόματα τον χρήστη να χάνει.
Oreo Paxnidi
Νομίζω ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικό και εθιστικό, αλλά δεν μου αρέσει το πώς οι χαρακτήρες 3 αστέρων φτάνουν μόνο στο επίπεδο 45, ειδικά αν υπάρχουν χρυσά 3 αστέρια.
Η εφαρμογή ήταν πολύ ορεα γιατί δεν μου κόλλησε ποτέ σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές. Αυτή ήταν η καλύτερη που είχα κατεβεί ποτέ στο κινητό μου.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή είμαι φανατικός του TMNT, αν δεν είχε τις χελώνες νομίζω ότι θα το βαριόμουν εύκολα.
Fantastic wow δεν φαντάστικαοτι θα ήταν τόσο ωραίο
Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών.
🤘 τέλειο παιχνίδι
Τι φταίει η κάμερα??Το παιχνίδι έτρεχε ωραία και ομαλά και τώρα με την ενημέρωση η κάμερα είναι εκτός προβολής και φαίνεται απαίσια και λέει error όλη την ώρα χωρίς κανένα λόγο
Τέλεια
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά χρειάζεται να είναι τόσο φθηνό για να κερδίζετε πράγματα από αυτό που είναι γελοίο, είναι ακριβό να αγοράζετε πράγματα από εκεί, μας παίρνει όλα τα χρήματά σας, όποιος έφτιαξε αυτό το παιχνίδι να το κάνει φθηνότερο, πρέπει να το διορθώσετε για να μην το χρησιμοποιήσετε λεφτά καλύτερα να μην είναι καλό είναι επίσης καλό, επομένως δεν είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσετε τους χαρακτήρες σας αυτό που θέλετε, μπορεί να το κάνει πιο εύκολο λιγότερο ακριβό για τα πάντα
Βλακεια
διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι καλοί/νέοι χαρακτήρες είναι πολύ δύσκολο να αγοραστούν, οπότε γίνεται μπλα γρήγορα
Flying Hero Superhero Games Strategiya ada
Ninja Turtles: Legends Rollespill pjti
Λατρεύω το TMNT και αυτό το παιχνίδι έχει μια διασκεδαστική ιδέα, ΑΛΛΑ η πληρωμή για να κερδίσεις μηχανικούς, με τα υπερτιμημένα πακέτα καρτών, το τρίψιμο και το παιχνίδι που παγώνει το 1/4 των φορών που προσπαθώ να το ξεκινήσω κατέστρεψε την εμπειρία μέσα σε 6 ημέρες. Θα μπορούσε Ούτε καν την εβδομάδα.Λατρεύω το παιχνίδι όμως. Αλλά το παιχνίδι μου ζήτησε να ελευθερώσω χώρο, αν και το τηλέφωνό μου έχει πολύ χώρο. Εάν είναι δυνατόν, διορθώστε αυτό το πρόβλημα καθώς μου άρεσε τόσο πολύ. Σας ευχαριστώ για τις βοήθειες σας.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματά μου είναι το PvP και το grind. Έχω συνηθίσει στα παιχνίδια για κινητά, παίζω Fate Grand Order και έχω πάνω από ένα χρόνο τώρα. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι όταν ένα μέρος ρίχνει ένα αντικείμενο πέφτει ΕΝΑ από αυτό το στοιχείο, ΙΣΩΣ. Σε άλλα παιχνίδια, όπως το FGO, τα drops μπορούν να συμβούν πολλές φορές τη φορά. Μπορεί να μην λάβετε τίποτα για πολλές προσπάθειες και στη συνέχεια να πάρετε τρεις ή τέσσερις από αυτό το αντικείμενο ταυτόχρονα. Σε αυτό το παιχνίδι, οι πτώσεις είναι πιο συχνές, αλλά είναι πάντα μία. Χρειάζεστε 16 τσάντες προπόνησης για να ανεβάσετε τέσσερις δεξιότητες; Τέλεια, ετοιμαστείτε να καλλιεργήσετε έναν κόμβο με αυτές τις τσάντες τουλάχιστον 16 φορές. Αυτό συμβαίνει γιατί τα drops συνδέονται με τη σκηνή και όχι οι εχθροί. Κάτι που δεν θα ήταν πολύ πρόβλημα, εκτός από το ότι τα επίπεδά σας καλύπτονται από το μέγιστο επίπεδο παίκτη σας και το να λαμβάνετε EXP για αυτό είναι σαν να τραβάτε δόντια. Μια μάχη ενάντια σε εχθρούς δύο επίπεδα υψηλότερα από την ομάδα σας; 16 xp από 300 για να αποκτήσετε ένα μόνο επίπεδο. Τα επιτεύγματα είναι σαφώς εκεί που βρίσκονται όλα τα πραγματικά κέρδη XP, παίρνοντας 100-200 σε ορισμένες περιπτώσεις από νωρίς. Έπειτα, υπάρχει το PvP, το οποίο απλά θα πω ότι είναι πολύ χαρακτηριστικό ενός παιχνιδιού F2P και αν σας αρέσει το PvP, ετοιμαστείτε να ρίξετε πολλά μετρητά στο παιχνίδι. Επειδή δεν παίρνετε χαρακτήρες αγοράζοντας απλά πακέτα (μόνο ένα πακέτο το κάνει αυτό και μπορεί να σας δώσει χαρακτήρες 3 αστεριών πιθανώς το πιο συνηθισμένο) πρέπει να συλλέξετε "DNA" για αυτούς. Ένας χαρακτήρας 5 αστέρων χρειάζεται 70 DNA μόνο για να αποκτήσει, και πιθανότατα θα χρειαστείτε 3 φορές περισσότερο (έχω μόνο ένα) για να τον βάλετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζετε πολλά πολλά πακέτα καρτών ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ να πάρετε αυτό που είναι πραγματικά χρήσιμο. Και στη σύντομη αναρρίχησή μου στη σκάλα, έχω δει μερικούς χαρακτήρες που απλώς έχουν καταρρεύσει. Σίγουρα είναι καλό όταν ο τύπος με μειονέκτημα τριών επιπέδων χρησιμοποιεί μια μοναδική ικανότητα και αποκτά full HP, επίθεση και λάτρεις της ταχύτητας. Η μεγάλη ιστορία είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ βαρύ, απίστευτα αργό, αυτή τη στιγμή είμαι κολλημένος στο κεφάλαιο 4 γιατί η ομάδα μου πρέπει να είναι 2 επίπεδα υψηλότερα μόνο και μόνο για να ταιριάζει με την τρέχουσα διάταξη του εχθρού, αλλά παίρνεις XP τόσο αργά. Κάθομαι σε 10 χαρακτήρες μέγιστου επιπέδου (για το επίπεδό μου) καλλιεργώντας για μέρες μόνο για να κάνω ένα βήμα προόδου. Αν δεν ασχολείστε με τη φάρμα για το υπόλοιπο της αιωνιότητας, μάλλον δεν είναι το παιχνίδι για εσάς. Εκτός αν σας αρέσει πολύ το TMNT και έχετε διαθέσιμο εισόδημα.
Μου αρέσει και όλα αλλά του δίνω 1 αστέρι γιατί 1. Όταν είμαι στην οθόνη αναμονής πρέπει να περιμένω όλη την ώρα και όταν τελειώσει ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ 2. Περιλαμβάνει μόνο internet αλλά το ίντερνετ μου είναι μόνο λίγο καλό και κακό γι' αυτό του δίνω 1 αστέρι
Βασικά όταν παίζω ένα τουρνουά το παιχνίδι θα παγώσει και μετά με στέλνουν πίσω στο κεντρικό μενού!! Διορθώστε αυτό το ζήτημα!!
Ninja Turtles: Legends ایفای نقش shhp
Έχει δυνατότητες, αλλά δεν μπορώ να του δώσω 3 ή 4 αστέρια, φαίνεται πολύ χρήμα, ο αριθμός των χαρακτήρων φαίνεται χαμηλός, έχουν Rahzar αλλά όχι Tokka, θα έπρεπε να προστεθούν μαζί... δύο άλλους βασικούς χαρακτήρες θα ήθελα θέλετε να δείτε ή εκδόσεις τους. πρέπει να προσθέσουν περισσότερες ή χαμηλότερες τιμές.. ή και τα δύο
Εχασα το λογαριασμο ενω ειχα παρα πολλους παικτες αλλα τα επιτευγματα εχουν μεινει αλλα να μου βρειτε το λογαριασμο δεν ξερω τι θα κανετε
Διασκεδαστικό παιχνίδι! Πολύ απογοητευτικό είναι το PVP αρένα που σπάνια λειτουργεί. Χτυπάτε επίσης έναν τοίχο γύρω από το επίπεδο 30 εάν είστε f2p.
Το ίδιο το παιχνίδι είναι αρκετά αξιοπρεπές για ένα βασικό παιχνίδι για κινητά. Οι προκλήσεις και η λειτουργία pvp είναι απογοητευτικά, καθώς το επίπεδο των αντιπάλων μπορεί κάλλιστα να δηλώνει 50 για παράδειγμα, αλλά χτυπούν σαν 70. Το στοιχείο P2W είναι τεράστιο μειονέκτημα, οπότε μην ασχολείστε, οι ανταμοιβές απλώς δεν αξίζουν τον κόπο.
Λατρεύω απόλυτα το παιχνίδι, απλά εύχομαι να προσθέσουν περισσότερους χαρακτήρες
γιατί δεν μπορείς να παλέψεις μόνος σου! χρειάζεστε στρατηγική και μόνο ένα κουμπί θα σκότωνε τους αντιπάλους. βαρετό παιχνίδι 😑
Πραγματοποιεί λήψη πρόσθετων πακέτων δεδομένων σχεδόν κάθε φορά που ξεκινά. Χρειάζεται χρόνος για αυτό.
Ninja Turtles: Legends Igranje uloga jxay
Μόλις κατέβασα το παιχνίδι πριν από μερικές μέρες και φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα. Όποτε πάω να παίξω το παιχνίδι, μου έλεγε ότι χρειάζομαι σύνδεση, όταν την έχω και όταν συνδεθώ με το Facebook, δεν θα λειτουργήσει. Επιπλέον, η οθόνη φόρτωσης χρειάζεται λίγο χρόνο για να με πάει στο παιχνίδι. Παρακαλώ διορθώστε αυτά!
Πολύ μεγάλη ενημέρωση. Κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω πρέπει να περιμένω ενημερώσεις. Όχι λίγα πολλά. Μερικοί περνούν μερικές φορές κατά τη διάρκεια των 10 λεπτών, συν το ότι δυσλειτουργεί και πρέπει να κάνει μια επανάληψη. Δεν έχω αργό ίντερνετ. Δεν είμαι σίγουρος τι χρειάζεται τόση συνεχή ενημέρωση. Απεγκατάσταση τώρα. Θα επιστρέψει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα για άλλη μια μετάβαση. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Μακάρι να διορθωθεί.
Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι πλέγματος, εκτός και αν σας περιμένει να ρίξετε πολλά χρήματα σε αυτό. Θα μπορούσαν να κάνουν πιο εύκολο να αποκτήσουν κάποιους ή να έχουν καλύτερους τρόπους για να ξεκλειδώσουν τα παιδιά.
στη σκηνή 6 του γεγονότος γραφικής βίας, συνεχίζω να με απορρίπτουν από το παιχνίδι όταν φτάνω στο γιγάντιο ποντίκι. Θα αλλάξω την κριτική μόλις επιλυθεί το πρόβλημα.
Ninja Turtles: Legends Igranje uloga rje
Χρειάζεται ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ για να φορτώσει ένα τόσο ΑΠΛΟ παιχνίδι, είναι γελοίο και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό.....ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα, θέλει να κατεβάσω δεδομένα αλλά θα αποτύχει και θα ξεκινήσει η λήψη περισσότερων. Συνέβη δύο φορές τώρα, τη δεύτερη φορά που κράτησε 2 ώρες χωρίς τύχη. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά δεν μπορώ να το παίξω έτσι. Παρακαλώ βοηθήστε!
Ένα καλό παιχνίδι με καλούς χαρακτήρες και γραφικά, αλλά να είστε προετοιμασμένοι να το κάνετε σκληρό σε όλη τη διαδρομή του παιχνιδιού και που περιλαμβάνει όλες τις καθημερινές εργασίες και γεγονότα, είναι κρίμα γιατί υπάρχει ένα απολαυστικό παιχνίδι κάπου εκεί μέσα.
Το καλύτερο παιχνίδι ποτέ το προτείνω σε όλους
Συνεχίζω να λαμβάνω εξαιρετικά ακατάλληλες διαφημίσεις
Δεν μου βγάζει την ενημερωση fix it Btw τελοιο αξιζει εγγαταστησε το αυτο ειναι προβλημα του κηνητου μου που δεν κανει απευθιας την ενημερωση οποτε σε εσας ελληνες που διαβαζετε το σχολιο μου μην ανυσηχειτε ειναι τελιο
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΠΕΝΕ ΚΑΝ !!!!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά έχω μερικά προβλήματα. 1. Θέλω να κάνω έναν αγώνα PvP αλλά όταν επιλέγω τους χαρακτήρες μου για κάποιο λόγο παγώνει τότε πρέπει να περιμένω 10 λεπτά ή περισσότερο. 2. Κοίταξα σήμερα και έλεγε Usagi Yo Jimbo πάρε τώρα. Όταν πάτησα λήψη τώρα έλεγε σύντομα με κεφαλαία. Το μόνο πράγμα που μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι είναι πώς οι Super Shredder και Usagi Yo Jimbo ακούγονται σαν εξαιρετικά σπάνιοι χαρακτήρες.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Οι χαρακτήρες, τα έργα τέχνης, τα γεγονότα και η ιστορία είναι καταπληκτικά. Δεν μπορώ να παίξω πια, το μόνο που κάνει είναι να κατεβάζω πρόσθετα αρχεία και παγώνει. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κατεβάσω ξανά την πρόσθετη ενημέρωση, εξακολουθεί να έχει το ίδιο πρόβλημα. Έχω χάσει αρκετό χρόνο προσπαθώντας να επαναλάβω και ακόμα δεν μπορώ να παίξω όπως παλιά.
Ninja Turtles: Legends Rol ijro etiladigan hbd
Ένας επικός κριτικός παιχνιδιών και δεν θέλω να χρησιμοποιεί σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξει
Τα γραφικά είναι δροσερά. Αυτό είναι. Μόλις φτάσετε στο στάδιο 3, πρέπει να βάλετε μετρητά ή απλώς θα συνεχίσετε να πεθάνετε. Σίγουρα ένα παιχνίδι δέλεαρ. Τα πρώτα επίπεδα είναι απλά, μετά χτυπάτε έναν τοίχο από τούβλα που δεν μπορείτε να νικήσετε χωρίς να πληρώσετε.
φοβερή υπέροχη διασκέδαση, αλλά χρειάζομαι περισσότερα, μια κινηματογραφική έκδοση του splinter, θα ήταν ωραία, αλλά παλιώνει γρήγορα, χάνεται πολύ ενδιαφέρον μετά το κεφάλαιο 3.
Πολύ ωραίο παιχνίδι!!!!
Ένα από τα αγαπημένα μου παιδικά παιχνίδια 5/5