Post by ninandtidiscwebp on Feb 21, 2022 5:56:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове бъг кристали ▞▞▞
▞▞▞ Drive Ahead! Sports 2022 version ▞▞▞
Какво евтино е това са другите спортове, има само супер футбол и другите герои
Моля, коригирайте изоставането, когато играя турнир в супер футбол, е много бавен
Тъпото ИИ, което играя, се засилва, когато дори не е близо до топката
Замръзва, когато играя
Ще ви дам 5 звезди, когато поправите изоставането.
Обичам да играя това. Но има няколко неща, които бих искал. Бих искал да се отървете от енергията, за да мога да играя цял ден и има много забавяне и замръзване, можете ли да опитате да поправите това?
Drive Ahead! Sports Deportes vzmj
Great.game.love ми напомня много като ракетна лига на много по-малко ниво
добре е, но за много реклами
Понякога е малко дантелено, но е голямо желание, ако мога да оценя 4,5
Това е забавна игра, но не за мен
Глупаво е всичко, което трябва да правиш в това, е да играеш футболна топка и след това, когато влезеш в турнира, ботът винаги печели своята платформа
Това кара моята кола да прави неща, които не искам, а ИИ имат предимството. Охлаждането им е много по-бързо. В режими на игра, които имат повече от една кола, докато играчът управлява едновременно и двете коли, AI могат да контролират и двете коли поотделно.
Да да
Drive Ahead! Sports খেলাধূলা rxxc
Drive напред е същото като тази игра и има 5 звезди, защото можете да пропуснете рекламата с напускане и влизане в играта
позволяват преместването на контролите наоколо. напред и назад от една и съща страна ще го направи по-добре.
играта е толкова гадна, че гумата ми се заби във вратата и другият бот спечели, когато играх срещу мен, продължавах да ме удряха и го превръщах в вратата си и когато бях на баскетболната част, един герой на еднорог продължаваше да ме бута и отнемаше топката и не бях бърз, но униконата беше и шерифът смуче стрелбата ме избута назад и другите 3 спечелиха ТАКАЧ НЕ ВЗЕМЕТЕ ТАЗИ ИГРА
напрвете героите по-лесни за печелене
Играх режима на хокей. Опитах се да премина ниво 2 в продължение на 10 минути, това е НЕВЪЗМОЖНО КЪСМЕТ С ТОЗИ GAMEMODE кошмарна игра
😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Страхотен супер футболен режим. Най-доброто е. Нуждае се от мултиплейър!
добре
Тази игра е толкова забавна, обичам я толкова много, че трябва да се сблъскам срещу брат ми и графиките са невероятни
Има много забавяне, не изтегляйте това
Създателят е дебел фк, който прави играта твърде скриптирана. Ffs режимът на волейбола е гей като fk, защото разработчикът го е направил така, че вашите съотборници се опитват да ви накарат да загубите, като ви бутат и ритат топката на земята. Разработчик, ако видите това, тук имам нещо за вас 🖕🖕🖕
Страхотна игра, но ако има онлайн мултиплейър, можем да играем с нашите приятели
Drive Ahead! Sports İdman rlqx
😡😠😠😠😠😠😡
няма проблем
Fishing Hook Sport qveg
Харесвам тази игра, много добър съм в нея
Това е ужасно продължение на Drive Ahead. Мразя билетите, това е просто извинение за печелене на пари
Мн мн мн мн мн яка игра Drive Ahead! Спорт
Може другата да не е яка, но за тази не мога да кажа това
Много странна физика
Тази игра е толкова лоша, че контролите са ужасни
Drive Ahead! Sports Sports iphb